aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ Γουαλίντζο και η απογευματινή πρόβα στο σπίτι της

Ο Γουαλίντζο και η απογευματινή πρόβα στο σπίτι της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νέο φιλικό παιχνίδι σήμερα για την ΑΕΖ και άλλη μια ευκαιρία για τον τεχνικό της Νικόλα Μαρτίδη να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα του Ζακακίου θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Δερύνειας και το ματς θα αρχίσει στις 18:00.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει αρχίσει να σχηματίζει άποψη για την ενδεκάδα με την οποία θα μπει η ΑΕΖ στο νέο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κριθούν αυστηρά αυτή την περίοδο, λόγω της καταπόνησης από τις σκληρές προπονήσεις, ωστόσο κάποιοι έχουν δείξει μέρος της ποιότητας που διαθέτουν.

Με την απόκτηση του Ιμπραΐμ Γουαλίντζο (φωτό), ο οποίος θα καλύψει τη μια θέση στο κέντρο της άμυνας, καθώς και με έναν ακόμα επιθετικό, συμπληρώνονται οι θέσεις στο έμψυχο δυναμικό της νεοφώτιστης ομάδας.

Τα φιλικά της ΑΕΖ θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο, αφού λόγω οικονομικού η προετοιμασία θα γίνει στο Ζακάκι. Μέχρι τις 20 Αυγούστου, η ομάδα αναμένεται ότι θα φθάσει στο επίπεδο που τη θέλει ο προπονητής της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ