aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ Αουρέλιο της αλλάζει επίπεδο

Ο Αουρέλιο της αλλάζει επίπεδο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ΑΕΖ στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις στις προπονήσεις και δείχνει πως δεν είναι μόνο πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι ο Μάρκο Αουρέλιο.

Έχει ηγετικά προσόντα και στις προπονήσεις είναι υπόδειγμα. Στην ΑΕΖ γνωρίζουν πως, με τέτοιους ποδοσφαιριστές, αλλάζει επίπεδο η ομάδα. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, αφού μπορεί να αγωνιστεί, τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή.

Μετά το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα, στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ παραχωρήθηκε ρεπό για σήμερα και από αύριο θα επανέλθουν στις προπονήσεις.

Ο Αλέξης Γαρπόζης, λόγω της απουσίας του Νικόλα Μαρτίδη (που παρακολουθεί σεμινάριο για το δίπλωμα UEFA Pro), έχει την ευθύνη των προπονήσεων, οι οποίες στην παρούσα φάση επικεντρώνονται στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ΑΕΖ, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ