aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜονόδρομος η νίκη για την ΑΕΖ

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΖ

Για την ΑΕΖ μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει αύριο κόντρα στην Αναγέννηση, η νίκη, και δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία. Κόλλησαν βαθμολογικά, μετά τις τελευταίες αποτυχίες, και μέσα στο Παφιακό έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους.

Ο Αλέξης Γαρπόζης με τον γυμναστή Οδυσσέα Οδυσσέως έκαναν μια επιμελημένη προετοιμασία τις τελευταίες μέρες. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε έμφαση στην τακτική και την ψυχολογία, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του κάποια πράγματα που θέλει να ακολουθούν.

Ο τεχνικός της ΑΕΖ βάζει σταδιακά κάποια νέα στοιχεία στην ομάδα του, τα οποία αναμένεται πως θα τη βοηθήσουν να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο απαιτητική στη συνέχεια. Το θετικό είναι πως και οι ποδοσφαιριστές, μετά τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα στην ομάδα, φαίνονται αποφασισμένοι να ανασυνταχθούν και να δώσουν νέο χρώμα στις εμφανίσεις τους.

Στο αυριανό παιχνίδι προορίζονται για την επιθετική γραμμή οι Σάσι, Ανδρέου και Πάγκαλος, τρεις παίκτες από τους ιδιαίτερα διακριθέντες στην ομάδα του Ζακακίου, όμως η τύχη της ΑΕΖ θα εξαρτηθεί από τη συνολική αντίδραση που θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ