aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜε αυτοπεποίθηση και την ίδια συνταγή

Με αυτοπεποίθηση και την ίδια συνταγή

Καλή ψυχολογία υπήρχε στην ΑΕΖ και μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό, όταν είχε κερδίσει με 3-1. Μετά την εμφάνιση και το 2-2 με την Ανόρθωση στη Λάρνακα υπάρχει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Δεν είναι μόνο οι ψηλοί προϋπολογισμοί που κάνουν δυνατές τις ομάδες, είναι και το πάθος και η δίψα των ποδοσφαιριστών και του προπονητή. Η νέα εμφάνιση λοιπόν της νεοφώτιστης στέλνει πειστικά το μήνυμα ότι δεν ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία μόνο και μόνο για να αποκομίσει εμπειρίες, αλλά για να πολεμήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει και να διεκδικήσει την παραμονή της.

Ο Νικόλας Μαρτίδης ετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο Παφιακό. Πλην του Νεμπόσια Σκόπλιακ, οι άλλοι είναι στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού.

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι και ο Άθως Σολωμού, ο οποίος δεν αποκλείεται να αρχίσει μεθαύριο. Βέβαια ο τεχνικός της ΑΕΖ, είναι ευχαριστημένος από την απόδοση όσων αγωνίστηκαν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το περασμένο Σάββατο και το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσει σε καμιά αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ