aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Μάθημα» για τη συνέχεια

«Μάθημα» για τη συνέχεια

Για να είμαστε ρεαλιστές, δεν περίμενε κανείς ότι η ΑΕΖ θα μπορούσε να είχε κάποιο κέρδος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη και η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη, παρά την τακτική να αμυνθεί και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο, δεν μπόρεσε να αποφύγει άλλη μια βαριά ήττα στο Παφιακό.

Αν υπάρχει θετικό, ήταν ότι η ΑΕΖ έγινε η πρώτη ομάδα που παραβίασε το πλεκτό του Βάτερμαν και ο Πάγκαλος με το γκολ στο 90’ έφθασε στα έξι και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Οι Ζακακιώτες κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, μα ήταν αδύνατο να έφταναν στην έκπληξη. Ήταν όμως μια καλή πρόβα και ένα ακόμη «μάθημα» ενόψει της συνέχειας, όπου την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη περιμένουν παρόμοιες δοκιμασίες.

Την Κυριακή στο Παφιακό φιλοξενεί την ΑΕΚ, μετά στο Τσίρειο αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και επιστρέφει στο Παφιακό με την Ομόνοια. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους οι νεοφώτιστοι και θα πρέπει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Τραυματίας αποχώρησε ο Αουρέλιο στο 74′. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ χτύπησε στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ