aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜαρτίδης: «Έκλαιγαν στα αποδυτήρια, χάσαμε δύο βαθμούς»

Μαρτίδης: «Έκλαιγαν στα αποδυτήρια, χάσαμε δύο βαθμούς»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΖ Νικόλας Μαρτίδης ο οποίος τόνισε πως νιώθει σαν να χάθηκαν δύο βαθμοί όταν είδε τους παίκτες του να κλαίνε στα αποδυτήρια όπως υποστήριξε.

«Αν μας έλεγαν πριν από το παιχνίδι ότι θα ερχόμασταν και θα παίρναμε ένα βαθμό, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια και βλέποντας τα παιδιά να κλαίνε, νιώθω ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Κάναμε απίστευτη προσπάθεια», είπε αρχικά

«Στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά αφού δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα δικό μας γκολ, όμως στη συνέχεια ισοφαριστήκαμε. Η Ανόρθωση μας άφησε αρκετούς χώρους και σε μια αντεπίθεση πετύχαμε δεύτερο γκολ. Η έλλειψη εμπειρίας μας στοίχησε, όπως και ο ενθουσιασμός. Συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή συνέχεια στην Ανόρθωση» ανέφερε αρχικά ο Κύπριος προπονητής», πρόσθεσε.

«Ο προϋπολογισμός της ΑΕΖ είναι ένα συμβόλαιο στην Ανόρθωση. Είναι σαν να λέτε γιατί ο Δαϋίδ σκότωσε τον Γολιάθ με μια σφεντόνα», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ