aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΜαμμίδης: «Το τέλος είχε γλυκόπικρη γεύση»

Μαμμίδης: «Το τέλος είχε γλυκόπικρη γεύση»

Αν οι εμφανίσεις της ΑΕΖ συνεχίσουν να είναι στα επίπεδα του αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό (3-1) και αυτού που έγινε το περασμένο Σάββατο με την Ανόρθωση (2-2), τότε μπορεί να ελπίζει για την παραμονή.

Η ισοπαλία στην έδρα της «Μεγάλης Κυρίας» έδωσε πολλούς πόντους στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ο Νικόλας Μαρτίδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, καθώς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους, τονίζοντας όμως πως θα πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι.

Από τους ιδιαίτερα διακριθέντες της ΑΕΖ το περασμένο Σάββατο, ήταν ο αμυντικός Ανδρέας Μαμμίδης (φωτό αριστερά), ο οποίος δεν έχασε λεπτό στο πρωτάθλημα. Όπως δήλωσε στο «Goal», οι πράσινοι χρειάζονταν το αποτέλεσμα, ειδικά μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα (0-4).

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αν και στο τέλος το 2-2 είχε μια γλυκόπικρη γεύση. Αν μας έλεγαν πριν από το παιχνίδι πως θα παίρναμε έναν βαθμό θα ήταν θαύμα, όμως στο τέλος φύγαμε και με παράπονο. Δείξαμε χαρακτήρα, κάναμε πολλά τρεξίματα και είχαμε πειθαρχία στη άμυνα, ακολουθώντας την τακτική του προπονητή μας», δήλωσε και σημείωσε πως η ομάδα θα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας στόχο να μαζέψει όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορεί.

Η προσοχή πλέον είναι στραμμένη στο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Ζακακίου θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους στο Παφιακό και θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Απών θα είναι ο Σκόπλιακ, ο οποίος ούτε με την Ανόρθωση κατάφερε να αγωνιστεί. Ο Σέρβος υποφέρει από θλάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ