aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚόσμος πάει κι έρχεται

Κόσμος πάει κι έρχεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Ο πρόεδρος της ΑΕΖ Στέλιος Χρίστου προανήγγειλε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ενίσχυση της ομάδας του, αλλά αντί αυτού, προς το παρόν έχει ανοίξει η πόρτα εξόδου για Αουρέλιο, Πιτταρά και Ντι Φράνκο.

Όπως φαίνεται όμως θα υπάρξουν άλλες  δυο-τρεις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είτε δεν προσφέρουν είτε οι ίδιοι θέλουν να αποχωρήσουν. Θα ξεκαθαρίσουν όλα πριν το τέλος του χρόνου, ενώ σε ό,τι αφορά την ενίσχυση θα αποκτηθεί ένας επιθετικός και ένας κεντρικός μέσος.

Για τις προσθήκες έχει ενημερωθεί η διοίκηση από τον Δημήτρη Δημητρίου, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου, όπως επίσης και από το ξεκαθάρισμα που θα γίνει από το υφιστάμενο ρόστερ.

Όπως έδειξε η ΑΕΖ σε αρκετά παιχνίδια, έχει τα φόντα να παρουσιαστεί απαιτητική μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Δύσκολο εγχείρημα, όμως δεν θα παραδοθούν αμαχητί. Εκτός από τις προσθήκες που θα γίνουν, έχουν δείξει και μερικοί ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν τελευταία, όπως οι Σωφρονίου, Παρασκευά, Ελευθερίου, Στυλιανού, ότι έχουν τα φόντα αναδειχθούν μέσα από τις εμπειρίες που θα αποκτήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ