aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚλεοβούλου: «Είμαστε έτοιμοι για έρευνα»

Κλεοβούλου: «Είμαστε έτοιμοι για έρευνα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΖ ζητούν να διερευνηθεί το θέμα με τον φάκελο που στάλθηκε στην ΚΟΠ και αφορά έντονη στοιχηματική δραστηριότητα για το παιχνίδι τους με τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι παρουσιάζονται πολύ ενοχλημένοι, με τον εκπρόσωπο Τύπου Κλεόβουλο Κλεοβούλου, να δηλώνει χθες στον «Άστρα» πως είναι έτοιμοι να δεχθούν έλεγχο.

«Έχουμε τόσα προβλήματα και τώρα το έχουμε και αυτό. Αυτά που γίνονται με τα στοιχήματα δεν έχουν να κάνουν με το σωματείο μας. Ίσως προέρχεται από κάποια άλλα άτομα. Το σωματείο μας δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση. Είμαστε έτοιμοι για έρευνα και να βοηθήσουμε τις αρχές για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Υπάρχει αναστάτωση τώρα στην ομάδα».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα, άπαντες στην ομάδα του Ζακακίου έχουν αντιληφθεί πως οι δυσκολίες θα είναι πολλές, ειδικότερα με τις μεγάλες ομάδες.

Το Σάββατο θα έχουν και πάλι δύσκολη αποστολή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Νικόλας Μαρτίδης ετοιμάζει κάποιες αλλαγές, ενώ παράλληλα ασχολείται με το ανέβασμα της ψυχολογίας της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ