aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε…»

«Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μαζεύονται σιγά-σιγά στην ΑΕΖ, καθώς μεθαύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση, όπου θα γίνουν και οι εργομετρικές εξετάσεις.

Η πρώτη ανοικτή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα στο γήπεδο του Ζακακίου, με τον τεχνικό της ομάδας Νικόλα Μαρτίδη (φωτό) να μη δίνει το παρών του, καθώς για τρεις εβδομάδες θα παρακολουθεί στη Ρόδο το σεμινάριο για την απόκτηση του διπλώματος UEFA PRO

Την επίβλεψη των προπονήσεων θα έχει ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου, παρέα με τον Αλέξη Γαρπόζη, που θα εκτελεί χρέη βοηθού, και τον γυμναστή Γιάννη Κλεάνθους. Η νεοφώτιστη ομάδα του Ζακακίου σε μεγάλο βαθμό έχει ολοκληρώσει τις μετεγγραφές της και όποιο κενό ή αδυναμίες παρατηρηθούν, θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

«Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε για να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και φροντίσαμε να κινηθούμε μέσα στα οικονομικά πλαίσια που είχαμε. Αφήσαμε κάποιες κινήσεις πίσω και αν κρίνουμε ότι είναι αναγκαίο, θα ενισχύσουμε περαιτέρω την ομάδα», δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου.

«Ο στόχος μας είναι να έχουμε μια καλή παρουσία. Να διαπιστώνουμε πως οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα. Δεν θα παίζουμε για να κερδίζουμε τις εντυπώσεις, αλλά για να παίρνουμε βαθμούς. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, αλλά έχουμε με το μέρος μας τον ενθουσιασμό και τη δίψα να παρουσιάσουμε μια ΑΕΖ αντάξια των 60 χρόνων του συλλόγου», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ