aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ παρακολούθηση και η προσγείωση

Η παρακολούθηση και η προσγείωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΖ βρισκόταν στο Τσίρειο προψές και ο λόγος ήταν προφανής. Ο Νικόλας Μαρτίδης (φωτό) «ακτινογράφησε» την Καρμιώτισσα στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς θα είναι η επόμενη αντίπαλος της ομάδας του, την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΖ.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Εθνικού (3-1), ο Κύπριος προπονητής άρχισε την επιχείρηση «προσγείωση». Η πρώτη νίκη βεβαίως βοήθησε στη δημιουργία θετικής ψυχολογίας, το κλίμα είναι ακόμη καλύτερο και φυσικά, έχοντας με το μέρος τους την αυτοπεποίθηση, θα προσπαθήσουν να πάρουν και άλλους βαθμούς, ειδικά από ομάδες που είναι στα μέτρα τους.

Η ΑΕΖ έδειξε από την περίοδο των φιλικών, πως ετοίμαζε κάτι καλό. Μπορεί το μισθολόγιο να μη φτάνει καν το μισό εκατομμύριο, όμως αυτό δεν θα εμποδίσει τους ποδοσφαιριστές να δώσουν συνέχεια στην καλή παρουσία που είχαν στην πρεμιέρα. Το άλλο θετικό από το παιχνίδι με τον Εθνικό, είναι πως δεν επέφερε απώλειες και χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα γίνει η προετοιμασία για τον αγώνα που ακολουθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ