aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ επόμενη ημέρα και η ανταγωνιστικότητα

Η επόμενη ημέρα και η ανταγωνιστικότητα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άρχισε ιδανικά η σεζόν για την ΑΕΖ με νίκη επί του Εθνικού, ο οποίος βγάζει μάτια στο πρωτάθλημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Όλα πήγαν στραβά και η ομάδα του Ζακακίου έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρίου, έχει ήδη αρχίσει το μυαλό του να υπολογίζει σε κάποιους νεαρούς, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Η προσοχή βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή. Άλλη μια δύσκολη αποστολή στην έδρα της δεύτερης ομάδας στη βαθμολογία.

Με τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, κάθε παιχνίδι που θα έχει μπροστά της η ΑΕΖ θα είναι και ένας Γολγοθάς. Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν πάντως να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί, σε σχέση με το πρόσφατο 0-7 από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ελπίζοντας πως θα τα καταφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ