aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ χαμένη ευκαιρία και η ανάγκη για ανασύνταξη

Η χαμένη ευκαιρία και η ανάγκη για ανασύνταξη

Χάθηκε η ευκαιρία για μία σημαντική νίκη για την ΑΕΖ, προχθές στο Παφιακό απέναντι στην Αναγέννηση (1-1). Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 54’ και το προβάδισμα στο 56’ με τον Φρανσίσκο ντι Φράνκο, ήρθε η ισοφάριση στο 62’ (από τον Εμίλιο Φουρτάδο) και χάθηκε το καθαρό μυαλό.

Ωστόσο, οι πράσινοι του Ζακακίου δεν έχουν περιθώρια για μεμψιμοιρίες, καθώς ενώπιόν τους έχουν άλλο ένα κρίσιμο ματς, αυτή τη φορά στο Μακάρειο με αντίπαλο τη Δόξα. Μάλιστα, ακολουθούν τα ματς με τον Εθνικό (Δασάκι) και την Καρμιώτισσα (Παφιακό). Μια τριάδα αγώνων με ανταγωνιστές στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, που μπορεί είτε να ανυψώσει είτε να βυθίσει ακόμη περισσότερο τους Ζακακιώτες.

Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Αλέξης Γαρπόζης, μετά τον προχθεσινό αγώνα, υπάρχει θέληση και πίστη για παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Γι’ αυτό και θα προετοιμαστούν για να δώσουν μάχη στα ματς που έπονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ