aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Η ΑΕΖ αλλάζει επίπεδο»

«Η ΑΕΖ αλλάζει επίπεδο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σίμος Κρασσάς, μαζί με τον Άθω Χρυσοστόμου και τον βοηθό προπονητή Αλέξη Γαρπόζη, που δεν ξέρει ακόμη κανείς αν εκτός από βοηθός προπονητής, θα βοηθήσει και ως ποδοσφαιριστής, είναι οι πιο έμπειροι στη νεοφώτιστη ομάδα της ΑΕΖ. Λόγω οικονομικού, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν στην Κύπρο για όλη την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Σίμος Κρασσάς δηλώνει στο «Goal» πως η ΑΕΖ μέσα από αυτή τη συμμετοχή της στην Α’ Κατηγορία έχει την ευκαιρία να αποκτήσει πολλές εμπειρίες και να κτίσει ως σωματείο.

«Υπάρχει διάθεση και ενθουσιασμός, οι άνθρωποί της κάνουν ό,τι μπορούν. Λείπει, όμως, η εμπειρία, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για όλους μας η νέα σεζόν είναι μια μεγάλη πρόκληση και το σωματείο μπορεί να κερδίσει πολλά, αν ανέβει επίπεδο και να κτίσει για το μέλλον. Η ΑΕΖ αλλάζει επίπεδο, όμως χρειάζεται προσοχή», αναφέρει ο έμπειρος μέσος, σημειώνοντας πως ο στόχος τους είναι να κοιτάζουν στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

«Ήλθαν καλοί ποδοσφαιριστές, υπάρχει ταλέντο και ο στόχος μας είναι να κοιτάζουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας», κατέληξε ο Κρασσάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ