aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΓύρισε σελίδα η ΑΕΖ

Γύρισε σελίδα η ΑΕΖ

H AEZ φανέρωσε επιθετικές αδυναμίες στο παιχνίδι με τη Δόξα, που δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος από το ματς. Το γκολ που κόστισε την έβδομη ήττα της ομάδας του Ζακακίου στο πρωτάθλημα, ήλθε σχετικά νωρίς (15’) και παρά το γεγονός ότι υπήρχε πολύς χρόνος οι πράσινοι δεν κατάφεραν να βρουν τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Ο προπονητής τους Αλέξης Γαρπόζης έκανε λόγο για επιθετικό πρόβλημα που παρατηρείται στην ομάδα του, ενώ ξεκαθάρισε πως άπαντες θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Στην ΑΕΖ είναι υποχρεωμένοι πλέον να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν το επόμενο τους παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι την Κυριακή.

Η τεχνική ηγεσία θα προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα για τη δύσκολη έξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα, όπως αυτά των Σάσι και Τσιμονζί, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ