aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΓια να καταστεί πιο απαιτητική

Για να καταστεί πιο απαιτητική

Μια του ύψους και μια του βάθους είναι η ΑΕΖ. Ο Νικόλας Μαρτίδης επιχειρεί τη βελτίωση της ομάδας του σε όλους τους τομείς. Το ζητούμενο για τον Κύπριο τεχνικό είναι η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο απαιτητική στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για τους ρεαλιστές, το αμέσως επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και η ομάδα του Ζακακίου έχει λίγες πιθανότητες για να αποσπάσει κέρδος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα υψώσει λευκή σημαία. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή. Στα παιχνίδια που είναι στα μέτρα της, παλεύει μέχρι τέλους για βαθμολογικό κέρδος.

Μια καλή ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων και διόρθωση λαθών θεωρούν τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ΑΕΖ τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Μαρτίδης περιμένει και την επιστροφή του Σκόπλιακ στις προπονήσεις, πολύ πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ