aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Γεμίζει» το κέντρο της άμυνας

«Γεμίζει» το κέντρο της άμυνας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το ναυάγιο που επήλθε στις συζητήσεις με τον Ελλαδίτη Μιχάλη Γιαννίτση, στην ΑΕΖ έχουν στρέψει την προσοχή τους σε άλλον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης έχει στα υπόψη του υπαλλακτικές λύσεις για να… γεμίσει τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι άλλες βασικές θέσεις που επείγουν για να κλείσουν είναι αυτές του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου.

Με τις δύο τελευταίες προσθήκες του 30χρονου Ελλαδίτη Κωνσταντίνου Πάγκαλου και του 20χρονου Μάριου Παπαχριστοφόρου (αποκτήθηκε δανεικός από τον Απόλλωνα) έχουν αυξήσει τις επιλογές. Ο πρώτος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και ο δεύτερος στην κορυφή της επίθεσης.

Εν τω μεταξύ, οριστικά η προετοιμασία της ΑΕΖ για τη νέα περίοδο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδό της στο Ζακάκι. Για οικονομικούς λόγους, η ομάδα θα παραμείνει στην Κύπρο και σε πρώτη φάση έχουν προγραμματιστεί φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα, Απόλλων, Παρεκκλησιά και Άρη, χωρίς όμως να έχουν καθοριστεί ακόμη οι ακριβείς ημερομηνίες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ