aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕπιμένουν ότι δεν ευθύνονται

Επιμένουν ότι δεν ευθύνονται

Ήθος, σεβασμό στον αντίπαλο και τήρηση των κανόνων του αθλητικού ιδεώδους. Γι’ αυτούς τους λόγους ιδρύθηκε η ΑΕΖ και άπαντες, αγνοί φίλοι και σκαπανείς της ίδρυσης του συλλόγου, δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να χαλάσει το καλό όνομα που έχει η ομάδα.

Από την πρώτη μέρα που εξασφάλισαν το εισιτήριο της ιστορικής προαγωγής στην Α’ Κατηγορία, οι πράσινοι γνώριζαν ότι η αποστολή τους θα ήταν δύσκολη. Και όσα ανακοινώθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τον φάκελο που έχει σταλεί στην ομοσπονδία, που αφορά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στην ΑΕΖ επιμένουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με τον σύλλογο.

Απ’  εκεί και πέρα, με το κλίμα όχι και τόσο ευνοϊκό, ο προπονητής της ΑΕΖ  Νικόλας Μαρτίδης έχει και την αυριανή μέρα στη διάθεσή του για να καταστρώσει τα πλάνα του για το δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι θα περάσουν ένα δύσκολο απόγευμα μεθαύριο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ζακακίου, όμως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ