aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕντυπώσεις χωρίς αντίκρισμα

Εντυπώσεις χωρίς αντίκρισμα

Η ΑΕΖ έκλεψε τις εντυπώσεις στο προηγούμενο παιχνίδι της με αντίπαλο την ΑΕΛ, αλλά πρόλαβε στις καθυστερήσεις να πάρει και ένα βαθμό. Προχθές, αν και είχε περισσότερες ευκαιρίες και άξιζε για κάτι παραπάνω δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος. Κόντρα στην Ομόνοια, η ομάδα του Ζακακίου είχε δύο δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και από αστοχία και ατυχία δεν πήρε βαθμό.

Αυτή τη φορά, ήταν ακόμη καλύτερη και υπενθύμισε με την απόδοσή της, όσα είχε δηλώσει ο προπονητής της Νικόλας Μαρτίδης (μετά το ματς με την ΑΕΛ), πως όταν αποδίδουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.

Ειδικότερα στην επανάληψη, η ομάδα του Ζακακίου, είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως τα δοκάρια και η πολύ καλή παρουσία των δύο τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, της στέρησαν το γκολ.

Σημασία έχει πως παρά την ήττα, η ΑΕΖ βελτίωσε την «τσαλακωμένη» εικόνα που έβγαζε στα προηγούμενα παιχνίδια της στο Παφιακό. Οι Πάγκαλος, Ντος Σάντος, Φελισιέν, Σακελλαρίου, Σκόπλιακ, ήταν πολύ καλοί και έδωσαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Αν κέρδιζαν φυσικά και ένα βαθμό θα ήταν καλύτερα, όμως σημασία έχει πως οι ποδοσφαιριστές έκαναν σωστά τη δουλειά τους και αν κάτι δεν πήγε καλά, αυτό έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα και μόνο.  Ακόμη και το γκολ που δέχτηκαν οι Ζακακιώτες και έφερε την ήττα, ήταν από αυτά που μπαίνουν μια… κάθε τόσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ