aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΈνα «διπλό» για να ξεφύγει

Ένα «διπλό» για να ξεφύγει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΖ για το αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα. Στην ομάδα του Ζακακίου το θεωρούν ως κομβικό παιχνίδι αφού πιστεύουν πως αν νικήσουν, θα αποκτήσουν ισχυρή δυναμική για τη συνέχεια, πέρα από το ότι θα ξεφύγουν σε απόσταση 5 βαθμών από την αυριανή αντίπαλό τους που βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Ο Αλέξης Γαρπόζης έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του, η οποία στοχεύει σε μια καλή παρουσία αύριο στο Μακάρειο, που θα την οδηγήσει στο βαθμολογικό κέρδος, με προτεραιότητα τη νίκη.

Αν τα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, θα διεκδικήσει με απαιτήσεις την παραμονή της. Λόγω της σημαντικότητας του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού, η ΑΕΖ προετοιμάζεται με κάθε σοβαρότητα.

Εκτός από τον Σκόπλιακ, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα αφού ο Ντος Σάντος ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που αντιμετώπιζε. Ο τεχνικός της ΑΕΖ δούλεψε τις τελευταίες μέρες στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του.

Το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του Ζακακίου θα στηριχθεί στη μεσαία γραμμή, η οποία θα δώσει βοήθειες στην άμυνα, ενώ θα στηρίξει και τις προσπάθειες της επίθεσης για το σκοράρισμα.

Ο Ανδρέου με τον Πάγκαλο και τον Σάσι αποτελούν τα ατού στα οποία θα στηριχθεί η ΑΕΖ για να βάλει πίεση στην αντίπαλη άμυνα, κυνηγώντας το σκοράρισμα και τους τρεις βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ