aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΈκλεισε τρεις η ΑΕΖ

Έκλεισε τρεις η ΑΕΖ

Την απόκτηση των Χαράλαμπο Δημητρίου, Παναγιώτη Φώκλα και Νικόλα Θεοδώρου, ανακοίνωσε η ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τρίων Κύπριων ποδοσφαιριστών. Την Τρίτη (29-08-2017) υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με την ομάδα μας στα γραφεία του Προέδρου του σωματείου, Στέλιου Χρίστου, οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές Χαράλαμπος Δημητρίου, Παναγιώτης Φώκλας και Νικόλας Θεοδώρου.

Ο Χαράλαμπος Δημητρίου είναι γεννημένος 08 Ιουλίου 188, είναι τερματοφύλακας και ήταν στα τμήματα υποδομής του Άρη.

Ο Παναγιώτης Φώκλας είναι γεννημένος 05 Απριλίου 1993, είναι αμυντικός και ήταν και στο παρελθόν στην ομάδα μας.  Αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Άχνας, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών.

Ο Νικόλας Θεοδώρου είναι γεννημένος 22 Μαρτίου 1993, είναι επιθετικός.  Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ΕΝΠ Παρεκκλησιάς, Ομόνοια Αραδίππου καθώς και στην ΠΣ Καλαμάτας.

Η διοίκηση της ΑΕΖ Ζακακίου καλωσορίζει τους τρεις Κύπριους ποδοσφαιριστές στη δύναμη της και τους εύχεται κάθε επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων με την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ