aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕίπαν το «ναι» οι Καϊρίνος και Χριστοδούλου

Είπαν το «ναι» οι Καϊρίνος και Χριστοδούλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δύο έμπειροι και χρήσιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρόσφεραν  αρκετά έτσι ώστε η ΑΕΖ Ζακακίου να μπορέσει να ανέβει στην Α’ Κατηγορία, ο Χαράλαμπος Καϊρίνος και ο Νικόλας Χριστοδούλου, θα είναι στο Ζακάκι και στη νέα σεζόν.

Το σκέφτηκαν και αποφάσισαν ότι θα συνεχίσουν στην ΑΕΖ, με την οποία έζησαν υπέροχες στιγμές στη λήξασα σεζόν. Έτσι, άλλο ένα κεφάλαιο έχει κλείσει, καθώς είχαν προηγηθεί και οι ανανεώσεις με τους Σίμο Κρασά και Αλέξη Γαρπόζη.

Μένει τώρα να ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Παπαθανασίου και Παναγιώτου. Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης θέλει να γνωρίζει το συντομότερο με ποιους θα συνεχίσει από το υφιστάμενο ρόστερ, έτσι ώστε να προχωρήσει στις υπόλοιπες προσθήκες.

Δεν βιάζεται πάντως, καθώς έχει μια μεγάλη λίστα με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Έχει αποφασιστεί να επιλεγούν παίκτες που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο για να έχουν και πιο χαμηλό κόστος. Παράλληλα, μια ομάδα από παλιά και νέα στελέχη της διοίκησης καταστρώνουν τα πλάνα τους για να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις είναι πολύ περισσότερες, ενώ υπάρχουν πολλά «ανοικτά» θέματα. Ένα από αυτά που θα εξεταστούν σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία είναι κι αυτό της προετοιμασίας, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ενδέχεται, δηλαδή, η προετοιμασία να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ