aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕυκαιρία να δει φως στο τούνελ

Ευκαιρία να δει φως στο τούνελ

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι, στο οποίο μπορεί να αλλάξει την τύχη της η ΑΕΖ, ή έστω να δει φως στην άκρη του τούνελ, αυτό έχει να κάνει με το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καρμιώτισσα. Και οι λόγοι είναι προφανείς, στη μάχη που δίνει η ομάδα για τη σωτηρία της. Ο Δημήτρης Δημητρίου και ο Αλέξης Γαρπόζης ετοιμάζουν όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα τους για να παρουσιαστεί πανέτοιμη το Σάββατο.

Πέραν της σημασίας του, είναι και παιχνίδι αποδείξεων, καθώς με νίκη η ομάδα του Ζακακίου αναπτερώνει τις ελπίδες της για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της παραμονής. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Πάγκαλος θα μπορέσει να δώσει το «παρών» του στον αγώνα, ενώ στα θετικά μπορούν να θεωρηθούν οι επιστροφές των Τσιμόνζι και Σάσι. Δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων η απουσία ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

Στον αγώνα με την Άχνα έγιναν λάθη που κόστισαν και εκεί εστιάζει την προσοχή της η τεχνική ηγεσία, η ομάδα να παρουσιαστεί σφριγηλή και με τους παίκτες να έχουν ψηλό βαθμό αποφασιστικότητας και πάθους. Το παιχνίδι στο Παφιακό είναι κομβικής σημασίας, καθώς ένα τρίποντο δεν θα δώσει μόνο βαθμολογική ανάσα στην ομάδα, αλλά και πολλούς τόνους καλής ψυχολογίας στους ανθρώπους της που δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ζόρικα για την ΑΕΖ. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ