aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕυκαιρία ανασύνταξης στην ΑΕΖ

Ευκαιρία ανασύνταξης στην ΑΕΖ

Με καλές εμφανίσεις και συγκομιδή βαθμών θα έλθει και το βαθμολογικό άλμα που όλοι θέλουν στην ΑΕΖ. Η ομάδα του Ζακακίου έδειξε να συνέρχεται στο ματς με αντίπαλο τον Άρη, όμως χρειάζονται και άλλες παρόμοιες εμφανίσεις για να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την παραμονή της στην Α’ κατηγορία.

Τα σημάδια με τις καλές εμφανίσεις κάποιων μονάδων, όπως του Πάγκαλου, του Σακελλαρίου, του Οζίας και του Ανδρέου, φανερώνουν την τάση να ανέβει ολόκληρη η ομάδα. Η διακοπή δε του πρωταθλήματος, είναι ευκαιρία ανασύνταξης ενόψει της συνέχειας, παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Νικόλας Μαρτίδης, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα παρέταξε νέο σχήμα και άλλαξε κάποια πρόσωπα. Γι’ αυτό και κόντρα στον Άρη βγήκε κάτι καινούργιο και αισιόδοξο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και ο στόχος είναι η ΑΕΖ να έχει αξιοπρεπή παρουσία.

Στα δύο παιχνίδια που έδωσε ως γηπεδούχος στο Παφιακό, με αντιπάλους τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, οι Ζακακιώτες δέχθηκαν εννέα γκολ, δείγμα, πως το γήπεδο αυτό δεν τους βγαίνει.

Και η προσπάθεια, είναι στο επόμενο με τον περσινό πρωταθλητή να παρουσιαστούν πανέτοιμοι από κάθε άποψη για να μην έλθουν παρόμοια αποτελέσματα, με τα προηγούμενα που έδωσαν στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ