aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕυχαριστημένη από τη σοδειά

Ευχαριστημένη από τη σοδειά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο βαθμός που απέσπασε στο προχθεσινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα (0-0), όπως και οι συνολικά τέσσερις που έχει μαζέψει σε δύο αγωνιστικές, είναι καλά σημάδια για την ΑΕΖ.

Η ομάδα του Ζακακίου δείχνει καλά στοιχεία και φανερώνει δείγματα της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Κόντρα στην Καρμιώτισσα προχθές, είχε τις ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως ο βαθμός ήταν αρκετός για να αφήσει ικανοποίηση.

H ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη ήταν πολύ καλή στα άκρα της επίθεσης με τους Βαττή και Σταύρου, πήγε καλά και ο Αουρέλιο, ενώ η πρώτη εμφάνιση του Οζίας ήταν πειστική για το ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΖ στην άμυνα. Η τεχνική ηγεσία έμεινε ευχαριστημένη από τον βαθμό και τη δραστηριότητα των ποδοσφαιριστών, με την προσοχή τώρα να στρέφεται στη συνέχεια.

Η διακοπή θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η νεοφώτιστη ομάδα, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ