aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΈδωσε έμφαση στην άμυνα

Έδωσε έμφαση στην άμυνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νέα σεζόν αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΖ, η οποία μεθαύριο θα ολοκληρώσει τον κύκλο των φιλικών της αγώνων με αντίπαλο τον Άρη. Ο Νικόλας Μαρτίδης (φωτό) ξέρει σε ποιους θα στηριχθεί και μένει μόνο να τον δικαιώσουν οι ποδοσφαιριστές που θα εμπιστευτεί στον μαραθώνιο του νέου πρωταθλήματος.

Μέχρι τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό, ο τεχνικός  της ΑΕΖ θα εφαρμόσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να είναι έτοιμοι και φρέσκοι οι ποδοσφαιριστές του. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει την 1η αγωνιστική είναι σχεδόν έτοιμη στο μυαλό του και μόνο για μια-δυο θέσεις δεν έχει ακόμη αποφασίσει.

O Νικόλας Μαρτίδης έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην άμυνα κατά την προετοιμασία. Με την απόκτηση του τερματοφύλακα Ματέους Ταουντούλ και των νεοαποκτηθέντων Νεμπόσια Σκόπλιακ, Ιμπραΐμ Γουαλίνζο και Λευτέρη Σακελλαρίου, αλλά και την παραμονή του έμπειρου Ανδρέα Μαμμίδη, αναμένεται ότι θα καταφέρει να προσφέρει ασφάλεια στην υπόλοιπη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ