aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΕμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό

Εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό

Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Νικόλας Μαρτίδης, με ποιους θα παραταχθεί αύριο η ΑΕΖ στο πρώτο της παιχνίδι στην Α’ Κατηγορία. Μπροστά της, η ομάδα του Ζακακίου, θα έχει ως αντίπαλο τον Εθνικό, στο «Αμμόχωστος», το οποίο έχει δηλωθεί ως έδρα στο πρωτάθλημα μέχρι νεωτέρας.

Αυτό θεωρείται αρνητικό από τους πράσινους, οι οποίοι όμως πιστεύουν πως έχουν πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, ικανό να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους. Η νεοφώτιστη ομάδα είναι πανέτοιμη, όπως εκτιμούν οι άνθρωποί της.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή. Ο Μαρτίδης δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Σολωμού, Οζίας και στον τιμωρημένο Φελισιέν, ο οποίος «κουβαλά» δύο αγωνιστικές τιμωρία από την περσινή του παρουσία στον ΑΣΙΛ.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του, όμως είναι σίγουρο πως στα πρώτα παιχνίδια η ΑΕΖ θα χρειαστεί και την τύχη με το μέρος της. Αν τα πρώτα αποτελέσματα είναι θετικά, θα είναι ό,τι καλύτερο για τους πράσινους. Θα ανέβει η αυτοπεποίθησή τους για τις επόμενες δύσκολες προκλήσεις που θα συναντήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ