aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔύσκολα τα πράγματα…

Δύσκολα τα πράγματα…

Όλα συνηγορούν στο συμπέρασμα πως η ΑΕΖ δύσκολα θα προβάλει αντίσταση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ακολουθούν άλλα δύο παιχνίδια με τη δεύτερη και τρίτη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα, πρώτα με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή και ακολούθως με την ΑΕΛ.

Η προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Δημητρίου είναι να μην έλθουν άλλοι διασυρμοί και να αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια. Κάτι πολύ δύσκολο πάντως, μετά τις πολλές αποχωρήσεις παικτών και κατ’ επέκταση την αποδυνάμωση του ρόστερ. Ο τελευταίος που αποχώρησε μετά τον Σάσι, είναι ο Ντος Σάντος.

Ταυτόχρονα όμως με τις υποχρεώσεις που έχει η ΑΕΖ μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Κύπριος τεχνικός θα αρχίσει να ετοιμάζει κάποιους νεαρούς που θα στελεχώσουν τους πράσινους στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου στην Β’ Κατηγορία. Με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές ήταν στον πάγκο.

Ο τερματοφύλακας Σταύρος Μανώλη και οι Στυλιανός Στυλιανού, Μάριος Παπαχριστοφόρου και Αιμίλιος Παναγιώτου. Τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι μια καλή ευκαιρία να «μετρήσουν» όλοι οι μικροί τις δυνατότητες τους για να μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα η τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ