aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Διπλό» και να αποκτήσει άλλη δυναμική

«Διπλό» και να αποκτήσει άλλη δυναμική

Ως μια σημαντική πρόκληση βλέπουν το παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τη Δόξα στην ΑΕΖ. Η ομάδα του Ζακακίου έχει απέναντι της ένα παιχνίδι έξι βαθμών και ο στόχος των παικτών της είναι να μπορέσουν να κάνουν το «διπλό» και να αποκτήσουν άλλη δυναμική για τη συνέχεια.

Ο Αλέξης Γαρπόζης προβληματίζεται για τους δύο τραυματίες, τον Σκόπλιακ και τον Ντος Σάντος, όμως υπάρχουν οι λύσεις και οι ποδοσφαιριστές που θα τους αντικαταστήσουν. Υπάρχουν άλλες δύο μέρες προετοιμασίας και ο τεχνικός της ΑΕΖ θα προσπαθήσει να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν πρωινή και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Πρόκειται  για παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, όμως οι παίκτες της ΑΕΖ έδειξαν σε πολλά παιχνίδια, πως ξέρουν να διαχειρίζονται και δύσκολες καταστάσεις.

Ο Αλέξης Γαρπόζης δίνει βαρύτητα στη μεσαία γραμμή, με στόχο να θωρακίσει καλύτερα τα μετόπισθεν, αλλά και να καταφέρει να οργανώσει καλύτερα την επιθετική γραμμή, καθώς το ζητούμενο θα είναι η δημιουργία ευκαιριών και γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ