aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔιόρθωση λαθών και άμεση επάνοδος στις νίκες

Διόρθωση λαθών και άμεση επάνοδος στις νίκες

Τα πράγματα είναι απλά για την ΑΕΖ. Αν χάσει από την Καρμιώτισσα στον αγώνα της Παρασκευής στο Παφιακό, η κατάσταση ίσως να μη διαφοροποιηθεί στα κάτω διαζώματα. Ενδεχόμενη νίκη όμως θα της ανοίξει τον δρόμο για να ελπίζει στη συνέχεια. Και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Ζακακίου στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Θα ακολουθήσει το ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, με πιο λίγες ελπίδες για την ΑΕΖ για βαθμολογικό όφελος. Οπόταν, με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, θα τα δώσει όλα για να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κοιτάξει με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Το τεχνικό δίδυμο Δημητρίου και Γαρπόζη στρώθηκε στη δουλειά. Ο Πάγκαλος, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Εθνικό, διατηρεί αρκετές ελπίδες για να επανέλθει στο βασικό σχήμα απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Με τον Εθνικό χάθηκε πολύ νωρίς το παιχνίδι επειδή έγιναν χοντρά αμυντικά λάθη, τα οποία η ΑΕΖ δουλεύει ώστε να μην επαναληφθούν. Στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Σάσι και Τσιμόνζι, δύο από τις πιο σταθερές αξίες της ομάδας του Ζακακίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ