aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔιοικητικές διαφωνίες και όλα στο τραπέζι

Διοικητικές διαφωνίες και όλα στο τραπέζι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην ΑΕΖ, καθώς προκύπτουν διοικητικές διαφωνίες. Δεν αποκλείονται αποχωρήσεις στελεχών της ποδοσφαιρικής ομάδας, όλα είναι στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, κάτι που θα έχει προεκτάσεις σε όλα τα μέτωπα της ομάδας.

Ο πρόεδρος του σωματείου Στέλιος Χρίστου είναι σε ανοικτή γραμμή με τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Άριστο Αριστοδήμου για να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές από την άλλη συνεχίζουν τις προπονήσεις, με στόχο το καλύτερο. Η προσοχή είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ερμή και η προετοιμασία, που ξεκίνησε από χθες, έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του αγώνα.

Με τους εφτά βαθμούς που έχει μαζέψει η ΑΕΖ βρίσκεται στην 11η θέση, όμως για να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής, θα πρέπει να βελτιωθεί και άλλο σε όλες τις γραμμές και να αποδείξει πως έχει τα φόντα να κοιτάξει όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Οι περισσότεροι, έδειξαν πως μπορούν να βάλουν δύσκολα και οι αποδείξεις ήλθαν στα ματς με την ΑΕΛ και την Ομόνοια.

Μετά από δέκα αγωνιστικές, στις οποίες οι περισσότεροι συμπλήρωσαν μεγάλο αριθμό συμμετοχών, είναι σε θέση να βελτιώσουν την εικόνα τους και να γίνουν πιο παραγωγικοί. Οι Πάγκαλος, Μαμμίδης, Σακελλαρίου, Ντος Σάντος, Αουρέλιο, Ανδρέου, Οζίας, Κυριάκου και Τσιμονζί έχουν τις περισσότερες συμμετοχές και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας, όπως και ο Σκόπλιακ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ