aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔεν θέλουν να τριτώσει το κακό στο Παφιακό…

Δεν θέλουν να τριτώσει το κακό στο Παφιακό…

Στα δύο παιχνίδια που έδωσε στο Παφιακό, «έδρα» της κατά την τρέχουσα σεζόν, η αλήθεια είναι πως η ΑΕΖ ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Ηττήθηκε με 0-4 από τον Απόλλωνα και με 1-5 από τη Νέα Σαλαμίνα.

Θα τριτώσει το κακό απέναντι στον ΑΠΟΕΛ; Ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν κάτι τέτοιο. Βεβαίως, το στάδιο της Πάφου δεν μπορεί να λογίζεται σαν έδρα της ΑΕΖ. Είναι και αυτό ένα πρόβλημα που δεν προέβλεψαν οι άνθρωποι της ομάδας του Ζακακίου, όταν ανέβαινε ο σύλλογος στην Α’ Κατηγορία.

Αυτό είναι άλλο θέμα και σημασία έχει πώς θα παρουσιαστεί σήμερα η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη. Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει και πολλές επιλογές. Η αποστολή της ομάδας του είναι δύσκολη, όμως οι ποδοσφαιριστές καλούνται να το παλέψουν και να δείξουν πως δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία.

Η ΑΕΖ θα παραταχθεί με γεμάτο το κέντρο και ενισχυμένη την άμυνα, ενώ στην επίθεση θα προσπαθήσει με τους Ανδρέου και Πάγκαλο να κάνει τη ζημιά. Θα έχει σημασία να μην καταθέσουν τα όπλα οι ποδοσφαιριστές και να κυνηγήσουν την έκπληξη, έχοντας ως πρώτο βασικό τους στόχο να μη δεχθούν γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ