aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔεν θα παραδοθεί στη μοίρα της

Δεν θα παραδοθεί στη μοίρα της

Αν γράψουμε πως η ΑΕΖ έχει πιθανότητες να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ θα είμαστε ψεύτες. Η ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ΑΕΖ να ελπίζει πως θα κάνει ζημιά. Μάλλον πιο πολύ στην ομάδα του Ζακακίου ελπίζουν πως θα κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες.

Δεν θα παραδοθεί φυσικά η ΑΕΖ, όμως η διαφορά δυναμικότητας και μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο, πως το μόνο που μπορούν να αποκομίσουν στο ΓΣΠ, είναι εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν για τη συνέχεια. Το μόνο που έχει απομείνει στην ΑΕΖ, είναι να δώσει όλα τα παιχνίδια που έχει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια.

Ο Δημήτρης Δημητρίου θα παρατάξει μια νέα ενδεκάδα με νεαρούς κυρίως και όσους άλλους έχουν απομείνει στην ομάδα. Ο στόχος του Κύπριου τεχνικού, είναι μέσα από την προσπάθεια για μια αξιόλογη παρουσία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, να ετοιμάσει και την ομάδα, με την οποία θα δώσει τη μάχη στην Β’ κατηγορία, εφόσον επιστρέψει εκεί. Και φαίνεται πως αρκετοί νεαροί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ