aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΔεύτερη προσθήκη ο Στρέλκoφ Ντιμίτρoφ

Δεύτερη προσθήκη ο Στρέλκoφ Ντιμίτρoφ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ   

Μετά τον Βίλιμ Ποσίνκοβιτς, στο δυναμικό της ΑΕΖ προστέθηκε και ο 21χρονος (3.3.1995) Ουκρανός μέσος Στρέλκoφ Ντιμίτρoφ. Οι Ζακακιώτες θέλουν να παρουσιαστούν ενισχυμένοι στη συνέχεια, γι’ αυτό και προχώρησαν στις δύο κινήσεις, ενώ είναι αμετακίνητοι στην απόφασή τους να μην παραχωρήσουν τους Σάσι και Πάγκαλο. Δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους για παραμονή στην κατηγορία και θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια.

Την ερχόμενη Τρίτη έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση και ο στόχος τους είναι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, κυνηγώντας τους τρεις βαθμούς. Όλα ακόμη είναι ανοικτά αναφορικά με τη μάχη της παραμονής, κάτι που τόνισε επανειλημμένα στους ποδοσφαιριστές ο προπονητής τους, Δημήτρης Δημητρίου. Αν μπουν με το δεξί στο 2017 στο Παφιακό, απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία», θα αυξήσουν τις πιθανότητες να διεκδικήσουν την παραμονή τους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και με καλές εμφανίσεις, όπως οι δύο τελευταίες με την Καρμιώτισσα (3-3) και τον Απόλλωνα (1-2), οι νεοφώτιστοι δικαιούνται να ελπίζουν σε ανατροπή των βαθμολογικών δεδομένων. Γνωρίζοντας, βεβαίως, ότι θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ