aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΧρίστου: «Όταν μας δοθεί ξανά η ευκαιρία»

Χρίστου: «Όταν μας δοθεί ξανά η ευκαιρία»

Οι πιθανότητες για την παραμονή δεν είναι με το μέρος της ΑΕΖ, κυρίως μετά το 2–3 από τον Άρη, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παράγοντές της.

Ωστόσο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από αυτήν που ανέφερε στην «Goal news» ο Χρίστος Χρίστου: «Για την ΑΕΖ δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από αυτόν της αξιοπρέπειας. Όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, θα τις κυνηγήσουμε».

Ο γραμματέας του συλλόγου, συνειδητοποιημένος για τη δυσκολία που παρουσιάζει η προσπάθεια για παραμονή, δήλωσε: «Η παρουσία μας στην Α’ Κατηγορία μάς οπλίζει με δύναμη. Είμαστε πιο έμπειροι, είδαμε πού έχουμε κάνει λάθη και θα γίνουμε ακόμη πιο ανθεκτικοί, όταν μας δοθεί ξανά η ευκαιρία να αγωνιστούμε στην κατηγορία των μεγάλων».

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα μας ο παράγοντες των πρασίνων, ο Δημήτρης Δημητρίου θα δουλέψει με στόχο να παρουσιάζει καλό θέαμα σε κάθε παιχνίδι η ομάδα, ώστε να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Έτσι, σε περίπτωση επιστροφής στη Β’ Κατηγορία, η ομάδα θα έχει έτοιμους κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα τη στελεχώσουν την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ