aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΧρίστου: «Ελπίζω ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας πως θα δει τα αγωνιστικά δεδομένα»

Χρίστου: «Ελπίζω ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας πως θα δει τα αγωνιστικά δεδομένα»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πριν από οκτώ μήνες στην ΑΕΖ πανηγύριζαν την ιστορική τους άνοδο στην Α’ κατηγορία. Είχε γραφτεί η πιο χρυσή σελίδα στην 60χρονη ιστορία του συλλόγου. Αντί για άθλος όμως έχει καταντήσει κάτι περισσότερο από μαρτύριο η παρουσία της ομάδας, καθώς ήρθε νέος φάκελος από την ΟΥΕΦΑ, η οποία καταλογίζει ευθύνη στην ΑΕΖ. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο η ΑΕΖ γνώρισε τη συντριβή με 0-7.

Αυτό που αναμένεται πλέον από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ είναι η επιβολή του προστίμου των 50.000 ευρώ! Τα αρνητικά σχόλια για τον σύλλογο του Ζακακίου έχουν κάνει τους ανθρώπους του να χάσουν τον ύπνο τους. Οι παράγοντες της ομάδας πάντως δηλώνουν άγνοια.

Ο γραμματέας της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου, δήλωσε χθες στο «Goal» πως με τις αδυναμίες που είχε η ομάδα, δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην ποιότητα του ΑΠΟΕΛ: «Πήγαμε με 14 ποδοσφαιριστές, κυρίως νεαρούς, είχαμε και τραυματίες που δεν αγωνίστηκαν. Σε καμιά περίπτωση το αποτέλεσμα δεν χειραγωγήθηκε. Ελπίζω πως ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας θα δει τα αγωνιστικά δεδομένα των δύο ομάδων και θα κρίνει ανάλογα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ