aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΧρήσιμα συμπεράσματα, παρά την ήττα

Χρήσιμα συμπεράσματα, παρά την ήττα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μέσα από τα φιλικά ο Νικόλας Μαρτίδης θα μπορέσει να ετοιμάσει αγωνιστικά και να μοντάρει την ομάδα που έχει στο μυαλό του. Και το προχθεσινό φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να διαπιστώσει ο Κύπριος τεχνικός σε ποιους μπορεί να στηριχθεί.

Η ΑΕΖ προηγήθηκε στο 8’ με τον Τζιμοτζί, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-1. Ήταν φιλικό με καθαρά προπονητικό χαρακτήρα. Το αποτέλεσμα καμιά σημασία δεν έχει, αφού χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές. Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Ζακακίου έδειξε πως είναι στο σωστό δρόμο και αν μένει κάτι, αυτό έχει να κάνει με την ομοιογένεια που καλείται να αποκτήσει το συγκρότημα του Νικόλα Μαρτίδη.

Οι Σκόπλιακ, Τζιμοτζί, Πάγκαλος, Αουρέλιο και Σακελλαρίου έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Νέο φιλικό θα δώσει αύριο η ΑΕΖ με αντίπαλο τον Ερμή στο Ζακάκι, στο οποίο και πάλι θα χρησιμοποιηθεί ο ίδιος αριθμός ποδοσφαιριστών. Το τελικό μοντάρισμα και οι σκέψεις για το βασικό σχήμα της ομάδας, θα φανούν αρχές ΑυγούστΑυ, όταν ο τεχνικός της ΑΕΖ θα καταλήξει και στις οριστικές αποφάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ