aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΧωρίς τέσσερις λόγω συμφωνίας

Χωρίς τέσσερις λόγω συμφωνίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ΑΕΖ με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα, βάσει συμφωνίας που έγινε με τους κυανόλευκους, δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι.

Πρόκειται για τους: Ντος Σάντος, Στυλιανού Στυλιανός, Μάριος Παπαχριστοφόρου και Ντι Φράγκο. Έτσι, ο Νικόλας Μακρίδης ετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει τις υπηρεσίες των συγκεκριμένων παικτών, όμως μπορεί να βασίζεται στον Άθω Σολωμού, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Την ομάδα του Ζακακίου περιμένει μια μεγάλη δοκιμασία με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όμως το παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητές του κρύβει και πολλές προκλήσεις για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία που θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη.

Ο προπονητής των πρασίνων με τους συνεργάτες του, στις προπονήσεις που απομένουν θα προσπαθήσει να τονώσει και άλλο το ηθικό των παικτών του, αλλά και να τους μεταφέρει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να τους δει να αγωνιστούν απέναντι στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ