aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑπομένει η ανακοίνωση για Κρίστη Ανδρέου

Απομένει η ανακοίνωση για Κρίστη Ανδρέου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΖ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστης Ανδρέου, ο οποίος μέσα στις προσεχείς μέρες θα υπογράψει και τη σχετική συμφωνία.

Ο 22χρονος Κύπριος επιθετικός είχε αρχίσει την καριέρα του από την ΑΕΛ (2010-13), στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη σλοβάκικη Σλοβάτσκο και τη σεζόν 2014-15 ήταν στη Λιθουανία, όπου αγωνίστηκε στη Ζαλγκίρις Βίλνιους, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Κύπρο και ν’ αγωνιστεί στην Αγία Νάπα. Ο προπονητής της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Κύπριου επιθετικού, άναψε αμέσως το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Η ευκαιρία που του δίνεται είναι μεγάλη, αφού στην Α’ Κατηγορία που θα αγωνίζεται με την ΑΕΖ, θα μπορέσει να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του. Πέραν του Ανδρέου, μέσα στο προσεχές διήμερο θα τελειώσει και το θέμα με τον Νεμπόσια Σκόπλιακ.

Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με τον 29χρονο Σέρβο θα βοηθήσει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο. Η προσπάθεια πάντως των νεοφώτιστων για περαιτέρω ενίσχυση συνεχίζεται και μέχρι το τέλος του μήνα, αναμένεται πως σε ένα μεγάλο βαθμό θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ