aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑπογοήτευσε στο Παφιακό

Απογοήτευσε στο Παφιακό

H αγωνιστική παρουσία της ΑΕΖ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ήταν απογοητευτική και καμιά σχέση δεν είχε με την εικόνα που έδειξε πριν από μία εβδομάδα με αντίπαλο την Ανόρθωση. Η βαριά ήττα (1-5) τα λέει όλα, με τον Νικόλα Μαρτίδη να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Όταν ο Πάγκαλος έφερε το ματς στα ίσα, πίστεψαν όλοι πως η ΑΕΖ θα ήταν πιο ανταγωνιστική, όμως καμιά γραμμή δεν διακρίθηκε, κανένας ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα και να αλλάξει κάτι.

Ο τερματοφύλακας Ταουντούλ έκανε λάθη, η άμυνα ήταν αδιάβαστη, οι μέσοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ενώ και επιθετικά η ομάδα ήταν ανύπαρκτη. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το Σάββατο οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη και θα είναι παιχνίδι στο οποίο πολλά μπορούν να αλλάξουν, με το τεχνικό τιμ να προσπαθεί ήδη ν’ ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών μετά τη βαριά ήττα στο Παφιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ