aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑποδείχθηκε σκληρό το τίμημα της ανόδου

Αποδείχθηκε σκληρό το τίμημα της ανόδου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από 60 χρόνια ιστορίας και δράσης στο ποδόσφαιρο, πολύ πιθανόν το σωματείο της ΑΕΖ να βάλει λουκέτο. Στη καλύτερη σεζόν της ομάδας, όπου κατάφερε να υλοποιήσει ένα όνειρο δεκαετιών συμμετέχοντας στην Α’ κατηγορία, η διοίκηση αποφάσισε πως είναι καλύτερα η ομάδα να διαγραφεί από τα μητρώα της ΚΟΠ.

Το τίμημα της συμμετοχής στα «σαλόνια» ήταν πολύ σκληρό. Πιο πολύ ζημιώθηκαν ηθικά παρά οικονομικά οι πράσινοι. Η τελική απόφαση θα παρθεί σε Γενική Συνέλευση του σωματείου.

«Αν είμαστε εμείς το κακό αγκάθι του κυπριακού ποδοσφαίρου, να αποχωρήσουμε για να σωθεί. Μας είχαν προειδοποιήσει πως θα μας διέλυαν, αλλά δεν το πιστεύαμε. Μας είχαν πει πως μια αθώα ομάδα θα την πλήρωνε, αλλά και πάλι δεν το πιστεύαμε. Η απόφασή μας να αποχωρήσουμε είναι οριστική, όμως όλα θα κριθούν στη Γενική Συνέλευση. Κρίμα όμως τόσες θυσίες όλα αυτά τα χρόνια να πάνε χαμένες…», δήλωσε στο «Goal» ο γραμματέας της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ