aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑντλεί συμπεράσματα και «χτίζει»

Αντλεί συμπεράσματα και «χτίζει»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προπονητής της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης, θα αρχίσει να ξεχωρίζει τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα στηριχθεί περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν. Κάποια συμπεράσματα βγήκαν από το ψεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ το Σάββατο στο Ζακάκι η ΑΕΖ θα δώσει νέο φιλικό με τον Ερμή.

Ήδη, ξένοι που έχουν αποκτηθεί κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά δεν πάνε πίσω και οι Κύπριοι, τόσο αυτοί που βοήθησαν στην άνοδο της ΑΕΖ στην Α’ Κατηγορία όσο και αυτοί που προστέθηκαν προσφάτως στο ρόστερ. Από τους παλιούς οι Κρασάς, Μαμμίδης, Παναγιώτου, Χρίστου, Κωνσταντίνου και Παντελή θα είναι στις επάλξεις, ενώ βοήθειες περιμένουν και από τους Ανδρέου, Παχίπη, Αντωνίου, Πιτταρά, Παπαχριστοφόρου, Κατσή, Στυλιανού και Χρυσοστόμου.

Οι ξένοι αναμένεται πως θα κάνουν τη διαφορά, όμως η τεχνική ηγεσία ποντάρει και στη δίψα  των Κύπριων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι στο δικό τους περιβάλλον θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ΑΕΖ και παράλληλα να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ