aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑνεβαίνει ο Λουίς Ρομάο

Ανεβαίνει ο Λουίς Ρομάο

Άλλη μια λύση θα έχει ο Νικόλας Μαρτίδης για την επιθετική γραμμή. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος Λουίς Ρομάο που έχει αγωνιστεί στο φιλικό με τον Εθνικό Άσσιας  (2-0), πετυχαίνοντας μάλιστα και το ένα από τα δυο τέρματα της ΑΕΖ, έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο.

Είναι λίγο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, όμως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελέσει άλλο ένα χρήσιμο… εργαλείο για την τεχνική ηγεσία. Μέχρι στιγμής οι Κωνσταντίνος Πάγκαλος και Κρίστης Ανδρέου έχουν βοηθήσει σημαντικά, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι άλλοι επιθετικοί της ομάδας (Παχίπης, Σάσι, Παπαχριστοφόρου, Πιτταράς). Μετά το σημερινό ρεπό, η ομάδα ξαναπιάνει δουλειά ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Η ΑΕΖ θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητό της στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν πιο δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο. Το θετικό είναι το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μαρτίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ