aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑνάστατη λόγω των προψεσινών

Ανάστατη λόγω των προψεσινών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την καλή εμφάνιση της ΑΕΖ και το 3-3 με την Καρμιώτισσα, επισκίασε λίγες ώρες αργότερα η έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο του Αλέξη Γαρπόζη. Το γεγονός αυτό συντάραξε όλους στον σύλλογο του Ζακακίου και βάζει σε σκέψεις παραίτησης το τεχνικό τιμ και στελέχοι του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση ήταν πολύ καλή και η ΑΕΖ έστειλε ηχηρό μήνυμα στο προχθεσινό παιχνίδι: ακόμη και αν πολλοί τη θεωρούν καταδικασμένη, θα πολεμήσει για τη σωτηρία της. Μάλιστα, με λίγη προσοχή και συγκέντρωση θα μπορούσε να έπαιρνε τη νίκη.

Ο Πιτταράς σε μια εύκολη φάση, με τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισας, όταν το σκορ ήταν στο 3-2, θα μπορούσε να τέλειωνε το παιχνίδι και η ΑΕΖ θα έφτανε στη νίκη. Το 3-3 όμως δίνει κουράγιο, για να συνεχίσουν να παλεύουν για το καλύτερο οι Ζακακιώτες.

Εξέπληξε με την εμφάνισή του ο νεαρός τερματοφύλακας Έλληνας Σωφρονίου. Προς έκπληξη πολλών, ο Δημήτρης Δημητρίου δεν χρησιμοποίησε ούτε τον Ταουντούλ ούτε τον Χρυσοστόμου και δικαιώθηκε. Ο μικρός ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια, ενώ και οι υπόλοιποι τα έδωσαν όλα, παίρνοντας άριστα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ