aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑνακατεύει την τράπουλα

Ανακατεύει την τράπουλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ δεν είναι ακόμη έτοιμοι για να παρουσιάσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ωστόσο το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα στο Κολόσσι θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεμουδιάσουν, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τη βάσανο των επίπονων προπονήσεων.

Ο Αλέξης Γαρπόζης αναμένεται ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες το απόγευμα. Αύριο θα πάρουν ρεπό και θα ξαναπιάσουν δουλειά από Δευτέρας. Το γεγονός ότι οι θέσεις του ρόστερ είναι συμπληρωμένες, δίνει τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να εργαστεί απερίσπαστα στην προετοιμασία.

Από τις προπονήσεις θα απουσιάζει και την ερχόμενη εβδομάδα ο Νικόλας Μαρτίδης, όμως υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Χαρακτηριστικό στοιχείο των φετινών προπονήσεων το γεγονός της απόλυτης πειθαρχίας, ενώ οι παίκτες που ήλθαν φέτος στην ομάδα έχουν δείξει ότι έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ