aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό…

Αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό…

Το κλίμα στην ΑΕΖ είναι εξαιρετικό και άπαντες στην ομάδα παραδέχονται πως δεν περίμεναν ένα τόσο θετικό ξεκίνημα στην πρώτη παρουσία στην Α’ κατηγορία. Με τις εμφανίσεις τους οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό θα έχουν πολλές πιθανότητες να διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης, μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση (2-2), άρχισε να καταστρώνει το πλάνο που θα εφαρμόσει απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να μην ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα, όμως θα έχουν αύριο στον πάγκο τους νέα τεχνική ηγεσία, κάτι που αποτελεί γι’ αυτούς ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο στόχος των παικτών της ΑΕΖ είναι να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητας, άρα να έχουν ακόμη καλύτερη παρουσία από τα προηγούμενα παιχνίδια, για να φτάσουν στη δεύτερη τους νίκη. Αύριο στο Παφιακό, η ΑΕΖ αναμένεται ότι θα έχει περισσότερη στήριξη από τους οπαδούς της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ