aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΑμυντική ενίσχυση από τον Απόλλωνα (pic)

Αμυντική ενίσχυση από τον Απόλλωνα (pic)

Η συνεργασία του Απόλλωνα με την ΑΕΖ, σε επίπεδο δανεισμού νεαρών ποδοσφαιριστών, θα συνεχιστεί για τρίτη σερί σεζόν. Η παραχώρηση παικτών από τους κυανόλευκους στην ομάδα του Ζακακίου, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, χαρακτηρίστηκε από τις δύο πλευρές ως ωφέλιμη εκατέρωθεν.

Από την πλευρά της, η νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ Κατηγορία θα εμπλουτίσει το ρόστερ της με ποδοσφαιριστές διψασμένους για διάκριση. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η απόκτηση του 19χρονου Χρίστου Αντωνίου, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και θεωρείται πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Ο Αντωνίου, ο οποίος έκανε σπουδαίες εμφανίσεις τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόμενος με την εφηβική ομάδα του Απόλλωνα, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ζακακίου.

Οι μετεγγραφικές κινήσεις συνεχίζονται. Αυτή την εβδομάδα, θα ξεκαθαρίσουν άλλες δυο ή τρεις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη. Οι προσθήκες θα συνεχιστούν και ο επόμενος στόχος είναι η απόκτηση τερματοφύλακα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από ομάδα της Α’ Κατηγορίας.

christos antwniou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ