aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤρίαρος: «Τα συνθήματα φωτογραφίζουν την Ανόρθωση»

Τρίαρος: «Τα συνθήματα φωτογραφίζουν την Ανόρθωση»

Iκανοποίηση επικρατεί για την εμφάνιση στην Ένωση παράλληλα όμως υπάρχει και απογοήτευση για τον αποκλεισμό της ομάδας στα πέναλτι από την Ανόρθωση στο Κύπελλο.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Φώτης Τρίαρος  μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε και στους βανδαλισμούς που έγιναν στα γραφεία της Ένωσης.

Οι δηλώσεις του κ Τρίαρου

Αρχικό σχόλιο: «Δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι. Δεν βλέπουμε συχνά τέτοια παιχνίδια στην Κύπρο, ήταν πιο τυχερή και πιο εύστοχη η Ανόρθωση και πήρε την πρόκριση».

Για το χειροκρότημα των οπαδών της Ανόρθωσης: «Ναι το ανέφερε και ο κύριος Σατσιάς, προς τιμή των φίλαθλων την Ανόρθωσης που χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών μας και μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες ενέργειες».

Για την ανακοίνωση της Ένωσης: «Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι βανδάλισαν τα γραφεία μας στο Παραλίμνι. Είναι κάποια μεμονωμένα περιστατικά, και τα οποία είμαι σίγουρος πως είναι καταδικαστέα και από την Ανόρθωση».

Αν είναι βέβαιος πως πρόκειται για οπαδούς της Ανόρθωσης: «Από τη στιγμή που τα συνθήματα φωτογραφίζουν την Ανόρθωσης είναι γεγονός πως είναι οπαδοί της Ανόρθωσης».

Αν επικοινώνησαν οι της Ένωσης με την Ανόρθωση: «Θα το έκανε ο γενικός μας διευθυντής, δεν ξέρω αν το έκανε, αλλά θα γίνει και αυτό. Είχαμε χθες ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς κανένα παρατράγουδο από τους οπαδούς των δύο ομάδων και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει και τη Δευτέρα».

Για το ματς της Δευτέρας: «Όταν η ομάδα σου αγωνίζεται για 120’ θα επέλθει η κούραση. Καλώς ή κακώς θα αντιμετωπίσουμε την ίδια ομάδα που θα έρθει στο παιχνίδι με τα ίδια δεδομένα. Θα διεκδικήσουμε βαθμολογικό όφελος τη Δευτέρα σε ένα σημαντικό παιχνίδι».

Αγωνιστικά νέα: «Έχουμε κάποιους παίκτες με κάρτες νομίζω θα απουσιάζει ο Σίλβα με κάρτες. Δεν είμαι ενήμερος για τραυματισμούς και ελπίζω πέραν της κούρασης να μην έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Είναι κοντά οι Χριστοφή και Έχμαν και ευελπιστώ ότι μέχρι το τέλος του μήνα να έχουμε τουλάχιστον τον ένα πίσω».

Για τις μεταγραφές: «Αναμένουμε τα ιατρικά για να επικυρωθεί η μεταγραφή του Γκαλ που είναι στην Κύπρο. Προσπαθούμε για άλλη μια μεταγραφή. Είναι μεγάλη και συνεχής η προσπάθεια. Και επιζώ ακόμη και σήμερα να έχουμε ακόμη έναν παίκτη κοντά μας. Πρόκειται για επιθετικογενή παίκτη από το εξωτερικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ