aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤρίαρος: «Ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με αυτά που έγιναν»

Τρίαρος: «Ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με αυτά που έγιναν»

Πολλά τα παραπόνα της Ένωσης για την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Ακρίτα Χλώρακας και όπως φάνηκε και από την έκθεση της ΚΟΠ υπήρξαν διαιτητικά λαθη στην αναμέτρηση.

Ο Φώτης Τρίαρος αντιπρόεδρος τηυς Ενωσης μιλώντας στον ΣΠΟΡΤ ΦΜ ανέφερε πως υπήρξε  αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση του Στέλιος Κυριακίδης

Οι δηλώσεις του

Για την ήττα κόντρα στον Ακρίτα: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη, καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς, δυστυχώς στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καταιγιστικοί, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε άλλο γκολ και δυστυχώς χάσαμε. Από την άλλη έχει κι’ άλλη όψη το νόμισμα, από την στιγμή που παίζουμε καλά, βρίσκουμε φάσεις και σίγουρα μια μέρα θα ανταμειφθούμε».

Για τη διαιτησία: «Ήταν κάτι που είδα από την ώρα του αγώνα. Δυστυχώς με την ανακοίνωση της ΚΟΠ δικαιωνόμαστε, ήταν ξεκάθαρη η φάση, το πέναλτι δεν ήταν και έπρεπε να παρέμβει το ΒΑΡ. Δεν ξέρω γιατί δεν έγινε η αναφορά στα δύο πέναλτι που είχαμε και ήταν ξεκάθαρα. Οι φάσεις αυτά καθορίζουν το αποτέλεσμα και τη βαθμολογία. Ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με αυτά που έγιναν».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είναι εύκολο να το πάρουμε, όμως είμαστε ανταγωνιστικοί και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Μάρκο Εχμάν, τίποτα παραπάνω».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία και το κομμάτι της ενίσχυσης: «Είμαστε αισιόδοξοι φτάνει να βελτιωθούν όλοι όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα να κρίνονται στο γήπεδο. Από πλευράς ενίσχυσης έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και βάσει με ότι μπορούμε να κάνουμε θα το πράξουμε για το καλύτερο της ΕΝΠ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ