aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΤον ερχόμενο Ιούνιο με 3 αγώνες η συνέχεια για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων

Τον ερχόμενο Ιούνιο με 3 αγώνες η συνέχεια για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων

Μετά τους εντός έδρας αγώνες με Λευκορωσία και Ισλανδία αντίστοιχα, η συνέχεια για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο Ιούνιο με τρεις αγώνες.

Στο πρόγραμμα προστέθηκαν και οι δύο αγώνες που είχαν αναβληθεί με Λευκορωσία εκτός και Ελλάδα εντός και μετά από αυτή την εξέλιξη, μεταξύ 1-11 Ιουνίου η Κύπρος θα δώσει τρεις αγώνες οπότε και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Την 1η Ιουνίου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Λευκορωσία, στις 6 Ιουνίου θα παίξουμε εντός με την Ελλάδα και φινάλε στις 11 Ιουνίου εκτός έδρας με την Ισλανδία.

Ο απολογισμός της Τρίτης (29/3) στον 4ο όμιλο έδωσε την ευκαιρία στην Πορτογαλία να επιστρέψει στην κορυφή μετά το εκτός έδρας 4-0 επί της Ελλάδας.

Η Εθνική μας μετά το άτυχο 1-1 με την Ισλανδία, όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, έχασε την ευκαιρία για να επιστρέψει στην 3η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ